Діагнози про смерть у період Голодомору 1932-1933 рр. як джерело створення персональних баз даних - Іванущенко, Г.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
На прикладі окремих районів Сумської області аналізуються матеріали книг Реєстрації актів цивільного стану як основне документальне джерело для складання персональних баз даних жертв Голодомору 1932-1933 рр.