Становище аграрного сектору економіки військової зони України впродовж 1941/42 господарського року - Власенко, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
Стаття присвячена дослідженню політики нацистської Німеччини у сільському господарстві окупованих областей України, які впродовж 1941-1943 рр. перебували під управлінням вермахту. На базі широкого кола документальних матеріалів простежено особливості аграрної політики нацистів у регіоні в 1941/42 господарському році.