До питання про законодавчо-нормативне забезпечення архівування документів - Папакін, Г.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
У статті, на основі проведеного аналізу діючого в Україні законодавства в сфері забезпечення організаційних і технологічних процесів діловодства та архівування документів установ, окреслено ряд проблем, з метою привернути до них увагу архівістів та архівознавців.