Маловідоме джерело з історії рекрутського набору 1780 р. в Путивльському повіті - Дегтярьов, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2009)
Наводиться документ, присвячений рекрутському набору у Путивльському повіті Курської губернії 1780 р. з фонду Путивльського повітового суду Державного архіву Сумської області. Коротко висвітлені роль і місце повітових судів під час набору рекрутів.