Особливості інвестування інноваційної діяльності - Каракай, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Метою статті є визначення та узагальнення особливостей залучення джерел до активізації інноваційної активності господарюючих суб'єктів, зокрема такого важливого джерела, як інвестиції.