Особливості територіальної організації влади Львівської області - Верещук, І.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто основні проблеми територіальної організації влади Львівської області та визначено особливості розвитку територій, які необхідно врахувати під час процесу реформування адміністративно-територіального устрою країни і регіону.