Бюджетний дефіцит і державний борг: динаміка та основні проблеми управління - Футерко, О.І. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто динаміку дефіцитів зведеного та державного бюджетів, розкрито причини зростання державного боргу України. Визначено основні проблеми, що виникають у процесі управління названими показниками. Запропоновано можливі заходи щодо мінімізації означених ризиків.