Економічна освіта як необхідна умова для впровадження в Україні інноваційної моделі розвитку - Єфремов, В.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проаналізовано причини повільного реформування господарської системи України; обґрунтовано необхідність формування нового економічного мислення, завдяки чому влада при проведенні економічних реформ дістане підтримку населення; запропоновано конкретні кроки для підвищення ролі економічних знань.