Феномен лідируючих позицій фондового ринку Китаю у групі країн БРІК - Клепка, П.С. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглядаються актуальні питання розвитку фондового ринку Китаю як лідера зростання серед інших країн БРІК. Аналізується вплив фундаментальних факторів, а також світової кон’юнктури на китайський фондовий ринок та його інвесторів.