Зовнішньополітичні та економічні пріоритети України у країнах Центральної, Південної і Південно-Східної Азії - Майко, В.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття розглядає основні напрями сучасної стратегії розвитку відносин України з країнами Центральної, Південної і Південно-Східної Азії в контексті зовнішньоекономічних пріоритетів нашої країни. Наголошується на посиленні геополітичної ролі Азії у світі та стрімкій динаміці економічного зростання у цьому регіоні.