Аналіз фінансово-економічних передумов створення фінансового кластеру в західному регіоні України - Зарічна, Н.З. (2011)
У статті проведено аналіз фінансового забезпечення суб’єктів підприємницької діяльності Західного регіону України, визначено основні проблеми цього регіону і можливості їх вирішення шляхом створення фінансового кластеру. Запропоновано модель фінансового кластеру регіону та виділено основних потенційних учасників об’єднання.