“Страсть к поездкам по деревням Малороссии”. Спогади про Петра Левченка як матеріал до біографії художника - Побожій, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
У публікації подано архівний документ, автором якого є рідна сестра відомого українського художника-пейзажиста П.Левченка. В ньому подані маловідомі факти життєвого шляху митця.