Підготовка до Другої світової війни: ідеологічний аспект - Шайкан, В. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
У статті мова йде про підготовку нападу Німеччини на Польщу 1 вересня 1939 року. Розкриваються питання, пов’язані з ідеологічним тиском пропаганди на широкі верстви населення.