Діяльність громадських виконавчих комітетів у культурно-просвітницькій сфері - Самсонова, І.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
В статті розглядаються основні напрямки діяльності громадських комітетів у культурно-просвітницькій та агітаційній сферах.