Майнові документи родини Розумовських (за матеріалами Державного архіву Сумської області) - Дегтярьов, С.І.; Тютюнник, В.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Аналізуються майнові документи родини Розумовських за 1800-1801 рр., що зберігаються у Державному архіві Сумської області. Вони пов’язані з розподілом володінь останнього українського гетьмана К.Г.Розумовського між його найближчими родичами і у своїй більшості публікуються вперше.