Історіографія історії середньовічного Поділля в контексті битви на Синіх Водах 1362 р. - Рогозовська, А.В.; Романюк, І.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У статті розглядаються питання української історіографії з історії Поділля XIV-XV cm.