Особливості герменевтичного аналізу джерел з історії ОУН і УПА - Папакін, Г.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У статті йдеться про застосування методу герменевтики до аналізу джерел з історії Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, радянських каральних органів.