До біографії Степана Федоровича Колесникова (за матеріалами Архіву Югославії) - Власенко, В.М.; Побожій, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Автори публікують текст подання російського літературного критика Миколи Брешко-Брешковського до уряду Югославії про творчість відомого художника, уродженця України Степана Колесникова.