Роль архієпископа Інокентія (Борисова) у відродженні православних святинь Криму - Дiанова, Н.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У даній статті розглянуто церковно-археологічну діяльність архієпископа Інокентія (Борисова), націлену на дослідження та відбудову християнських святинь Криму. Проаналізовано його внесок у вивчення та збереження пам’яток старожитностей на кримських землях.