Страйки залізничників Сумської лінії Харківсько-Миколаївської залізниці в 1905 р. - Кудінов, Д.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
Розглядається суспільний рух залізничників на станціях Білопілля, Смородине і Суми в період найбільшого піднесення Першої російської революції восени-взимку 1905 р.