Становлення особистості С.В.Бородаєвського: дитячі та юнацькі роки - Глушан, О.В. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
У статті висвітлюються обставини і чинники становлення С.В.Бородаєвського як особистості у дитячі та юнацькі роки. Проаналізовано вплив родинного оточення і виховання, місць народження та проживання, гімназійного й університетського середовищ на формування характеру та світогляду вченого.