Чернетка однієї праці Дмитра Багалія - Стариков, Г.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2011)
На основі порівняння текстів чернетки та друкованого варіанту праці Д.І.Багалія показано намагання як автора, так і редактора О.П.Оглоблина пристосувати дослідження до вимог марксистської методології.