Питання оцінки в бухгалтерському обліку: термінологічний аспект - Івахів, Ю.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті висвітлено загальнотеоретичні питання оцінки в бухгалтерському обліку. Акцентовано на термінологічних неточностях та суперечностях стосовно вживання понять «вартість» і «цінність» як базових для вимірювання окремих об’єктів обліку та елементів фінансової звітності.