Конкурентоспроможність українсько-європейського транскордонного ринку соціально-медичних послуг - Блажевська, Н.С. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розглянуто засади формування конкурентоспроможності прикордонних регіонів. Здійснено аналіз ринку українсько-європейського прикордонного ринку соціально-медичних послуг. Запропоновано систему реалізації соціально-медичних транскордонних проектів.