Розширення меж функціональності внутрішньогосподарського контролю - Вуйців, М.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто вплив зарубіжних моделей забезпечення інформаційних потреб процесу управління на формування і розвиток сучасної концепції внутрішньогосподарського контролю. Здійснено спробу розвинути підхід до вирішення актуальних завдань управління із застосуванням ідей контролінгу та управлінського обліку крізь призму традиційного вітчизняного підходу до змісту контролю. Розглянуто місце контролю в інформаційній системі управління підприємством.