Трудовий потенціал України в контексті розвитку неформального сектору торгівлі - Гураль, Н.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто умови функціонування трудового потенціалу в неформальному секторі торгівлі; досліджено негативний вплив зайнятості працівників торгівлі в неформальному секторі економіки на формування та розвиток їх трудового потенціалу; визначено фактори, що призводять до збільшення частки неформально зайнятого населення.