Оптимізація використання виробничих ресурсів сільськогосподарськими підприємствами - Фарафонова, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті показано, що за допомогою методів економіко-математичного моделювання можливо оптимізувати наявні виробничі ресурси сільськогосподарських підприємств для виявлення резервів ресурсного потенціалу, його раціонального використання та підвищення економічної ефективності господарської діяльності.