Інституційна складова адаптивності економічної поведінки фірми - Кондратьєва, Т.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті проаналізовано структуру інституціональної складової адаптивності економічної поведінки фірми. Розроблено інституціональну концепцію забезпечення адаптивної гнучкості економічної поведінки фірми на підґрунті аналізу динаміки трансакційних витрат.