Бюджетна незбалансованість як фактор фінансової нестабільності ЄС - Подвальникова, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті аналізуються особливості бюджетної системи Європейського Союзу, а також специфіка формування національних бюджетів держав – членів ЄС. Незбалансованість бюджету розглядається як причина фінансової нестабільності регіону.