Механізм побудови конкурентоспроможних національних інноваційних систем Китаю та Індії - Марценюк, З.Р. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті здійснюється порівняльний аналіз особливостей та ефективності функціонування національних інноваційних систем Китаю та Індії. Значну увагу приділено дослідженню перспектив і проблем підвищення техно- логічної конкурентоспроможності цих країн.