Емпіричні дослідження причинно-наслідкових зв’язків на глобальному рівні економіки - Пунько, Б.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Встановлено перелік об’єктів формування причинно-наслідкових зв’язків на глобальному рівні економіки, аналітично конкретизовано та схематично представлено існуючі причинно-наслідкові зв’язки. Сформульовано головні категорійні поняття, які характеризують об’єкти причинно-наслідкових зв’язків на глобальному рівні економіки. Визначено місце Світової організації торгівлі в регулюванні причинно-наслідкових зв’язків на глобальному рівні економіки. Поставлено ряд головних завдань стосовно подальших досліджень із окресленої проблематики.