Концептуальні підходи до формування стратегії розвитку туристичної галузі - Бартошук, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті здійснено дослідження концептуальних підходів до формування стратегії. Розкрито сутність і зміст поняття «стратегії розвитку» в контексті туристичної діяльності, досліджено етапи формування стратегії, розроблено концептуальну модель формування стратегії розвитку туристичної галузі.