Міжнародні приватні трансферти як циклічний чинник в економіці України - Дем’янчук, Ю.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
На підставі огляду вітчизняних і міжнародних наукових джерел та офіційних статистичних даних проаналізовано особливості економічного циклу в Україні. За допомогою методу двокрокових найменших квадратів (2 SLS) показано взаємний зв’язок між циклічною позицією ВВП і приватними трансфертами.