Дослідження засобів стимулювання збуту безалкогольної продукції виробничих підприємств Вінницької області - Цопа, М.Б. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглядаються сутність та завдання стимулювання збуту, аналізуються необхідні засоби стимулювання збуту, досліджується ефективність стимулювання збуту виробничих підприємств Вінницької області.