Визначення впливу основних чинників на величину операційного прибутку будівельних підприємств - Спірідонова, К.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Стаття присвячена оцінці впливу основних чинників на величину операційного прибутку будівельних підприємств. На основі аналізу динаміки витрат та доходів і структури собівартості будівельної продукції підприємств будівельної галузі було визначено основні чинники, від яких залежить ефективність діяльності підприємств цієї галузі.