Термінологічні підходи до визначення категорії «Сервіс» та його роль в економіці країн - Ведмідь, Н.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджуються роль та значення сервісу в економіці країн. Проаналізовано тенденції змін питомої ваги окремих складових сфери послуг у розподілі бюджету споживачів і значення сервісної діяльності в управлінні окремими видами послуг. Окреслено історичні етапи та термінологічні підходи до визначення категорії «сервіс» у контексті економічного і соціально-економічного знання.