Економічна оцінка зареєстрованих у Верховній Раді України законопроектів про мови - Свідерська, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті обґрунтовується доцільність запровадження економічної експертизи законопроектів, зокрема нормативно-правових актів у галузі комунікації.