Рекомендації українській стороні до формування ініціатив та пропозицій у перемовинах із НАТО у світлі 20-річчя співробітництва України з Альянсом - Джердж, С.Ф. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті здійснено оцінку практичних досягнень у співробітництві України з НАТО, проаналізовано здобутки 20-річної співпраці нашої країни з Альянсом, а також сучасний стан відносин Україна – НАТО, запропоновано директиви Президенту України В. Януковичу та українській делегації для формування ініціатив та пропозицій на саміті НАТО в Чикаго 20–21 травня 2012 року.