Вплив соціально-економічних чинників на націєґенезу - Рудакевич, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розкривається значення соціально-економічних процесів для формування та функціонування національних спільнот. Обґрунтовано пріоритети політики української держави, спрямовані на зміцнення соціально-економічних і культурно-економічних основ націєґенези.