Лідерство транснаціональних корпорацій у світовому створенні інновацій - Бак, Г.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Відзначено роль держави у фінансуванні науково-дослідних робіт і впровадженні нововведень. Відображено стратегії компаній високотехнологічних галузей в їх інноваційному розвитку. Розглянуто фактори, що впливають на формування лідерства міжнародних корпорацій у світовому виробництві інновацій.