Економічна безпека як прояв національних економічних інтересів України - Федотова, Т.А.; Дмитренко, Е.Е. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто основні аспекти,що впливають на економічну безпеку України і розвиток української економіки у цілому, виявлено критерії, за якими оцінюється економічна безпека держави, показано, що економічна і національна безпека держави характеризує ступінь задоволення національних та економічних інтересів країни.