Аудит як процедура контролю за станом платіжної системи суб’єкта господарської діяльності - Новицька, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглядаються питання аудиту розрахункових операцій. Виділено різні види аудиторських процедур – аналітичні та альтернативні. Визначено порядок проведення аудиторської перевірки розрахунків.