Аналіз грошових потоків і розрахунків підприємства на основі когнітивного моделювання - Кащенко, О.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розкрито особливості аналізу грошових розрахунків підприємства на основі когнітивного моделювання, визначено основні концепти аналізу грошових розрахунків для підприємств переробної промисловості, побудовано когнітивну карту, яка відображає їх взаємозв’язки.