Теоретичні аспекти розвитку роздрібних торговельних організацій та їх значення для регіональної економіки - Корсак, В.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Проведено аналіз теорій розвитку роздрібних торгових організацій. Сформульовано поняття «торговий імператив» як одну з причин виникнення нових форматів. Теоретично обґрунтовано необхідність підтримки державою регіональних роздрібних мереж на стадіях зародження і росту. Запропоновано комплексну програму для підтримання регіонального рітейла.