Визначення рівня готовності й сприйняття навчання організацією в системі професійного розвитку персоналу на підприємстві - Любимова, К.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті запропоновано процедуру визначення рівня готовності й сприйняття навчання організацією, яку доцільно проводити у процесі управління розвитком персоналу підприємств. Валідацію розробленої процедури здійснено на прикладі Київської торгово-промислової палати.