Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства - Грек, Д.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом.