Особливості формування методичного інструментарію дослідження фінансово-економічної безпеки торговельних підприємств - Кокнаєва, М.О. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто основні методичні підходи до оцінювання рівня фінансово-економічної безпеки торговельних підприємств та обґрунтовано доцільність застосування цих підходів при дослідженні.