Особливості функціонування ринку газу в ЄС - Ромашко, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та тенденцій розвитку ринку газу Європейського Союзу на основі аналізу базових показників газового сектору.