Митно-тарифне регулювання в умовах лібералізації торгівлі - Плахотна, К.Є. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розглянуто сучасний стан митно-тарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності, проблеми реалізації регуляторної, захисної, та фіскальної функцій митного тарифу в процесі забезпечення економічної конкуренції на внутрішньому ринку.