Теоретико-методичні підходи до оцінки ефективності маркетингових заходів промислового підприємства - Герасимяк, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
Розглянуто сутність поняття «ефективність маркетингової діяльності» й методичні підходи до оцінки ефективності маркетингових заходів промислового підприємства. Доведено необхідність постійної та всебічної оцінки ефективності маркетингових заходів. Систематизовано існуючі підходи до оцінки ефективності маркетингової діяльності підприємства.